Tende

Tenda za balkon ali teraso nam v osnovi ponuja zaščito pred poletnim soncem, v zimskih dneh pa pasivno ogrevanje notranjih prostorov, saj spravljena tenda ali markiza omogoča prodor sončnih žarkov skozi steklene površine. V določeni meri tende zagotavljajo tudi zaščito pred nočno vlago in rahlim dežjem.
Pošlji povpraševanje
Banner
Narejeno po meri
Lastna proizvodnja tend in markiz nam omogoča popolno prilagajanje vašim željam in prostoru.
Visoka kakovost
Naša senčila so narejena iz materialov in komponent, ki dosegajo najvišje evropske standarde (CE).
Izbira barv
Žive, naravne ali diskretne barve, ki se popolnoma ujemajo z vašo arhitekturo.
01

Brezkasetne tende

Brezkasetne tende ali markize nimajo kasetne zaščite, zato so običajno nameščene pod nadstreške, balkone in ostrešja, da jih zaščitimo pred zunanjimi vplivi. Tako se podaljšuje življenjska doba tkanine in mehanskih delov tende.
Tende 01
Brezkasetne
02

Kasetne tende

Tende, spravljene v kasetah različnih dizajnov, so lahko moderen dodatek stavbni arhitekturi. Kasetne tende za teraso ali balkon zagotavljajo prijetno senco v vročih dneh ter so namenjene zunanji uporabi na stenah stanovanjskih hiš, poslovnih objektov ali turističnih namestitev.
Kasetne
Tende 02
03

Dodatni program

Tende ali markize za večje površine, ki pa še vedno ponujajo sodoben dizajn in možnost dodajanja LED-trakov, ki so integrirani v roke in profile ter tako zagotavljajo popoln dodatek moderni ali klasični stavbni arhitekturi. Stilskim hišam rustikalnega sloga pa je namenjena brezčasna klasika okenskih tend.
Tende 03
Dodatniprog

Drugi produkti

01

Roloji

02

Komarniki

03

Pergole

04

Bioklimatske pergole

05

Ostala senčila