O podjetju

Ena izmed naših glavnih prednosti je lastna izdelava senčil, kar nam omogoča natančno prilagajanje objektu ne glede na to, ali je ta v fazi izgradnje ali že zgrajen. Zaradi lastnega znanja in večletnih izkušenj zagotavljamo zelo kakovostno storitev in dolgo življenjsko dobo izdelkov.

DSC08718
DSC08692
DSC08757
DSC08594
DSC08706
DSC08668
DSC08557

35 +

let izkušenj

10 tis.

zadovoljnih strank

100 +

zaključenih večjih projektov

Od začetka do danes

Začetki poslovanja podjetja segajo v leto 1987, ko se v majhni garažni delavnici v Šempetru pri Gorici začne proizvodnja prvih senčil. Podjetje se kmalu preseli v večje poslovne prostore v Braniku, a tudi slednji kmalu postanejo premajhni za dejavnost, ki vse bolj raste. Zato sledi ponovna selitev, tokrat v poslovno cono v Batujah pri Ajdovščini, kjer potrebe po širitvi poslovanja privedejo do novih proizvodnih in poslovnih prostorov. Danes podjetje posluje na skupni površini 3.000 kvadratnih metrov s proizvodnimi prostori na 1.000 kvadratnih metrih.

Tehnološka oprema in materiali

Z visoko tehnološko opremo dosegamo vrhunske proizvode, izdelane po meri naročnika. Podjetje izbira komponente in materiale za svoje izdelke pri priznanih evropskih proizvajalcih, katerih izdelki nosijo certifikate najvišjih evropskih normativov.

Sodobnost in klasika

Izbira poslovnih partnerjev, ki vtirajo smernice v svetu senčil, nam omogoča, da sledimo sodobnim oblikovalskim trendom, ki z moderno tehnologijo oblikujejo zunanji in notranji prostor vašega doma ali poslovnih objektov. Obenem pa se zavedamo pomena brezčasnega klasičnega sloga, ki je nepogrešljiv tako v naravnem, kot v urbanem okolju.

Od ideje do izdelka

V podjetju stremimo k inovativnosti, zato nam problem pomeni izziv. Naše tehnično osebje s svojimi izkušnjami in pomočjo poslovnih partnerjev najde rešitev za večino problemov. To nam omogoča sodelovanje s projektnimi pisarnami, investitorji in gradbenimi inženiringi.

 

V podjetju Simp d.o.o. smo odločeni, da svojim strankam še naprej ponujamo senčila najvišjega kakovostnega razreda, ki bodo narejena po meri od projektiranja do montaže. Z uporabo kakovostnih materialov, lastno tehnološko opremo in predvsem znanjem in strokovnostjo, zagotavljamo dolgo življenjsko dobo našim izdelkom. Pri tem pa se zavedamo pomembnosti estetike in sodobnih trendov, ki bodo vašemu domu ali poslovnemu prostoru dodali prijetnost bivanja v zunanjem okolju.